У Порошенка визначилися з термінами відставки Яценюка
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка визначилися з термінами відставки Яценюка

У Порошенка визначилися з термінами відставки Яценюка

Протягом трьох місяців прем'єр-міністр України повинен піти у відставку.
Про це заявив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм за результатами засідання фракції, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Українську правду.
"В цілому результат засідання фракції такий: ми розуміємо, що те, що сталося вчора - це помилка. Пан Яценюк повинен був піти у відставку. Пояснень, чому цього не відбулося і яка помилка сталася в нашій фракції ми не отримали", - сказав він журналістам після засідання фракції "БПП" за участю президента.
За словами нардепа, "є стратегічне рішення, що Яценюк повинен піти - це повинно відбутися протягом трьох місяців".
Найєм уточнив, що глава держави не пояснив, чому Яценюк повинен піти протягом трьох місяців.
"Я так розумію, що на протязі цих трьох місяців ми повинні дати оцінку діям уряду Яценюка", - сказав Найєм.
На думку нардепа, засідання БПП в середу показало "і це важливо: нарешті стало зрозуміло, що ми все-таки парламентсько-президентська республіка, в якій ми будемо контролювати уряд".
Найєм зазначив, що під час зустрічі президент "емоційно і голосно висловлювався". Порошенко наполягав, що ніякої змови не було, і що він не розуміє, чому фракція так голосувала.
Нагадаємо, Рада не змогла відправити Кабмін  Яценюка у відставку.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?