У Порошенка заявили про організовані DDOS-атаки з російських сайтів
Категорія
Події
Дата публікації

У Порошенка заявили про організовані DDOS-атаки з російських сайтів

У Порошенка заявили про організовані DDOS-атаки з російських сайтів
Джерело:  online.ua

В Адміністрації президента України Петра Порошенка повідомили про організовані DDOS-атаки з метою зупинити роботу інтернет-сайту відомства.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook АП.

Читайте також: Порошенко ввів санкції щодо бухгалтерської програми 1С

Повідомляється, що запити, які є частиною атаки, йдуть із ресурсів VK та Яндекс і пов'язані із указом Порошенка про заборону російських соцмереж,

“Від 15:15 ми бачимо відповідь росіян на Указ Президента, де згадано закриття доступу до російських соціальних мереж. Інтернет-сайт Президента зазнає організованої атаки — ми бачимо імітацію переходів та DDOS-атаку із ресурсів Яндексу та VK, що створює штучний трафік, щоб завантажити і “покласти” сервери АП", - заявив заступник голови АП Дмитро Шимків.

"Наші ІТ-спеціалісти тримають ситуацію під контролем, загрози для роботи Інтернет-ресурсу немає”, – додав він.

Нагадаємо, Порошенко пояснив своє рішення про заборону російських соцмереж Вконтакте та Одноклассники міркуваннями безпеки.

Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи заборону в Україні популярних російських медіа-ресурсів ВКонтакте, Одноклассники та Яндекс, згадав про Мінські домовленності, а також заявив про недружню українську політику відносно Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?