У Порошенка зловили Путіна на неприємній речі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Порошенка зловили Путіна на неприємній речі

У Порошенка зловили Путіна на неприємній речі
Джерело:  online.ua

В Адміністрації президента Петра Порошенка вважають позитивним факт проведення  зустрічі "нормандської четвірки" 19 жовтня в Берліні, яка показала світу брехню президента Росії Володимира Путіна, заявив заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


«Сам факт зустрічі - це вже позитивна подія. Вона показала, що всі заяви президента Росії Володимира Путіна, які він робив у серпні про те, що ніколи не візьме участь в цих переговорах, були лише фарсом», - заявив Єлісєєв в ефірі політичного ток-шоу «Право на владу».


«Насправді, він взяв участь в цих переговорах, і це вже позитивний сигнал: відновлений нормандський формат переговорів, який є найбільш вагомим механізмом для розгляду імплементації Мінських домовленостей", - додав Єлісєєв.


Як повідомляв ONLINE.UA, 19 жовтня в Берліні відбулася зустріч лідерів країн-учасниць "нормандського формату" - України, Росії, Франції та Німеччини.


Як заявив президент Петро Порошенко, за підсумками чотиригодинних переговорів  сторони прийняли рішення розробити дорожню карту виконання Мінських домовленостей  і розширити місію ОБСЄ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?