У Порошенко прокоментували вимоги Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенко прокоментували вимоги Зеленського

У Порошенко прокоментували вимоги Зеленського
Джерело:  online.ua

Перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко нагадала команді кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського, що змінювати законодавство може парламент, а не глава держави. Такою була реакція чиновниці на перелік вимог, які штаб Зеленського висунув Петру Порошенку, зокрема на першу вимогу забезпечити скасування декларування доходів і витрат для громадських активістів.

Про це ONLINE.UA повідомляв з посиланням  Facebook політикині.

Геращенко зазначила, що український глава давно вніс до Верховної Ради проект скасування е-декларування для активістів, але його не підтримали нинішні прибічники Зеленського.

"Нагадаю Зе-команді (бо Зе кандидат на концертах) – зміни до законів приймає ВР, а не президент. Президент Порошенко ще півтора роки тому вніс до парламенту як невідкладний законопроект про скасування е- декларування для активістів. Альтернативний, до речі, тоді внесла Ю. Тимошенко. Рада ці голосування успішно провалила... Члени партії "Укроп", які підтримують Зе, в т ч кандидат в президенти Шевченко, який вже заявив, що молиться за перемогу кандидата Зе- не голосували за жоден! Таке от зе...", – зазначила віце-спікер.

Як повідомляв ONLINE.UA, телеканал "UA: Суспільне" закликає усіх українців стимулювати в соцмережах основних претендентів на посаду президента Володимира Зеленського та Петра Порошенка взяти участь у публічних дебатах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?