У порту Данії затримано суховантаж із РФ з п'яним екіпажем
Категорія
Світ
Дата публікації

У порту Данії затримано суховантаж із РФ з п'яним екіпажем

У порту Данії затримано суховантаж із РФ з п'яним екіпажем
Джерело:  flashnord.com

В одному з портів Данії затриманий російський сухогруз з нетверезим екіпажем, повідомляє FlashNord з посиланням на джерело в міжнародній транспортно-експедиторської компанії "Транс-НАО" - власника судна.
"За попередніми даними, 1 січня близько 10:15 за місцевим часом (11:15 за Києвом, - Ред.) поліція зажадала від екіпажу "Івана Боброва" встати на якір в порту Ельсінор. Наразі судно перебуває в порту", - сказав співрозмовник агентства.
Причиною затримання екіпажу і корабля стало "небезпечне маневрування через те, що капітан і екіпаж у кількості дев'яти осіб були п'яні".
"Капітан, його помічник і старший механік зараз затримані. Не виключено, що їм буде пред'явлено звинувачення в управлінні судном в стані алкогольного сп'яніння", - відзначило джерело.
Наразі представники компанії-судновласника прибутку в Ельсінор для надання юридичної допомоги затриманим морякам.
Суховантаж "Іван Бобров" (порт приписки - Архангельськ) прямував з британського порту Іпсвіч до Риги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?