У Повітряних силах очікують на постачання додаткових батарей NASAMS і ракет до них
Категорія
Україна
Дата публікації

У Повітряних силах очікують на постачання додаткових батарей NASAMS і ракет до них

У Повітряних силах очікують на постачання додаткових батарей NASAMS і ракет до них
Джерело:  online.ua

У Повітряних силах ЗСУ очікують від партнерів постачань додаткових батарей NASAMS і ракет до них. Оскільки це б посилило захист українських об'єктів інфраструктури від ударів ворога.

Джерело: речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат

ЗСУ очікують на постачання зброї

В Україну мають поставити батареї NASAMS і ракети до них.

Захист усієї України, не лише енергетичної інфраструктури, посилюється новими засобами. Ми очікуємо на постачання нових зенітних ракетних систем. Це додаткові батареї та ракети до NASAMS, - сказав Ігнат.

Він підкреслив, що це дуже потужні речі, які працюють, зокрема в Київській області та збивають ворожі ракети та іранські дрони "Шахед".

Очікуємо на Patriot та SAMP/T, які здатні працювати по балістичних ракетах. Крім того, українська енергетика зазнає етапу трансформації: оновлення та модернізації. Нам допомагають західні партнери в енергетичному секторі робити її більш сучасною, більш стійкою до викликів та загроз, - підсумував Ігнат.

Також він зазначив, що в росіян є пріоритетні цілі і ворог буде обирати, де йому наразі треба вдарити, але вище військове керівництво знає наміри окупантів і буде відповідно реагувати на такі загрози.

Що відомо про поставки зброї

Зокрема, за інформацією видання, Зеленський провів зустріч із керівником комітету Палати представників у закордонних справах Майклом Макколом і чотирма іншими членами Республіканської партії Палати представників, сказавши їм, що має намір надіслати їм список озброєнь, у тому числі винищувачі F-16, які, на його думку, необхідні для прискорення кінця війни з Росією.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?