У Повітряних силах попередили про пуски ракет армією РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Повітряних силах попередили про пуски ракет армією РФ

У Повітряних силах попередили про пуски ракет армією РФ
Джерело:  online.ua

За інформацією представників командування Повітряних сил ЗСУ, злочинна армія РФ випустила ракети з 12 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря. 

Джерело: Telegram ПС ЗСУ

Що відомо про ворожі пуски ракет

У Повітряних силах зазначають, що пуски ракет з бомбардувальників було зафіксовано о 16:57.

Орієнтовний час підльоту крилатих ракет з Каспію година-півтори! - зазначають у ПС ЗСУ.

У Повітряних силах додали, що у східних та південних областях нашої держави близько 17:40 буде оголошено повітряну тривогу.

Не виключено пуски крилатих ракет морського та наземного базування з акваторії Чорного моря і балістики з території РФ та тимчасово окупованих територій! Будьте уважні! Прямуйте в укриття! - поперджають у Повітряних силах.

Станом на 17:45 повітряну тривогу оголошено у Сумській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях, а також у Луганській області та Криму.

Що відомо про ворожі ракетні атаки протягом 26 липня 

У середу вдень, 26 липня, російські загарбники завдали ракетного удару по Україні з акваторії Чорного моря, застосувавши дві крилаті ракети "Калібр".

Обидві ворожі ракети збили у Вінницькій області. Близько 13 години 26 липня 2023 року противник завдав удару крилатими ракетами "Калібр"... Імовірно, пуски ракет здійснювались з російського підводного човна, - йдеться у повідомленніПС ЗСУ.

У ЗСУ додали, що "Калібри" увійшли у наш повітряний простір з південно-східного напрямку, змінюючи курс по маршруту слідування.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?