У прем'єра Росії знайшли кілька маєтків в РФ і за кордоном: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У прем'єра Росії знайшли кілька маєтків в РФ і за кордоном: з'явилося відео

У прем'єра Росії знайшли кілька маєтків в РФ і за кордоном: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва виявили кілька маєтків в Росії і за кордоном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео розслідування, оприлюднене Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального.
Згідно з матеріалами розслідування, що має назву "Він вам не Дімон", Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб, в числі яких хабарі від підприємців Алішера Усманова і Леоніда Міхельсона, і гроші «Башнефть». Також у політика є кілька маєтків в різних точках світу.
Читайте також: У прем'єра Росії знайшли таємну дачу, в соцмережах пожежа: опубліковано відео
"Дача в Плесі, садиба на Рублівці, подарована Усмановим, секретна гірська дача в Псехако, землі в Утрише, Ольгінці і підмосковному селі Маслове, анапські виноградники, палац графа, перероблений в квартири з автомобільними ліфтами, агро-бізнес і яхти - все це обслуговується з єдиного центру", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що російський прем'єр має дві пришвартовані в резиденції в Плесі яхти (оформлені на близьку Медведєву структуру), виноградник в Італії.


Відео: YouTube / Олексій Навальний
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Фонд боротьби з корупцією розповів про дачу прем'єр-міністра Дмитра Медведєва біля селища Міловка в Іванівській області, над якою було перекрито повітряний простір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?