У Придністров’ї повідомили про чергову "диверсію" проти російських військ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Придністров’ї повідомили про чергову "диверсію" проти російських військ

У Придністров’ї повідомили про чергову "диверсію" проти російських військ
Джерело:  online.ua

Органи влади невизнаного Придністров’я заявили, що 5 червня невідомі скинули з безпілотників дві гранати на територію автопарку російських військ у регіоні.

Джерело: так званий "слідчий комітет Придністров’я"

У Придністров’ї заявили про диверсію

5 червня 2022 року приблизно о 5 годині 10 хвилин на територію автопарку резервного підрозділу миротворчого контингенту Придністров'я в районі населеного пункту Володимирівка невстановленим літальним апаратом (дроном) було скинуто два вибухові пристрої, імовірно гранати РГД-5, - повідомили там.

Вказано, що постраждалих і руйнувань немає. "Слідчі" Придністров’я порушили кримінальну справу за статтею про "диверсію".

Нагадаємо, що з кінця квітня у невизнаному Придністров’ї діяв найвищий рівень терористичної загрози через серію терактів без жертв, в яких у регіоні звинувачували Україну або Молдову. Врешті в кінці травня рівень понизили до "жовтого".

7 травня так зване "міністерство внутрішніх справ" невизнаного Придністров’я почало заявляти про вибухи біля кордону з Україною.

Згідно з даними придністровських медіа, вночі у селі Воронкове Рибницького району пролунали перші вибухи. Вони також звертають увагу на те, що населений пункт знаходиться поряд із українським кордоном. Пізніше про це заявили також представники "МВС" Придністров’я.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?