У Придністров'ї пройшли "вибори президента": з'явилися перші дані
Категорія
Світ
Дата публікації

У Придністров'ї пройшли "вибори президента": з'явилися перші дані

У Придністров'ї пройшли "вибори президента": з'явилися перші дані
Джерело:  online.ua

У невизнаній "республіці" Придністров'я пройшли так звані вибори президента, в яких лідирує "спікер парламенту" Придністров'я Вадим Красносельський.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ВЦИОМ.


Відзначається, що Красносельський набрав 69,8% голосів виборців, у той час як чинний "президент" Євген Шевчук отримав 18,8% голосів. У решти кандидатів підтримка виборців виявилася мінімальною. У той же час, свій голос "проти всіх" віддали 6,4% тих, хто голосував.


Читайте також: "Влада" Придністров'я напружилася через плани Молдови та України


"Всього було опитано 11 278 осіб. Відповіли на запитання 48,7% респондентів. Відмовилися від відповіді 51,3% респондентів", - йдеться в повідомленні.


Попередні результати голосування будуть оголошені 12 грудня, при цьому не виключається ймовірність проведення другого туру виборів. За даними Центрвиборчкому, станом за три години до завершення голосування на виборчі дільниці прийшли 59,16% громадян.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент України Петро Порошенко дав згоду на виділення "зеленого коридору" для виведення російських військ з території Придністров'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?