У Путіна Брейвіку запропонували педикюр
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна Брейвіку запропонували педикюр

У Путіна Брейвіку запропонували педикюр
Джерело:  online.ua

Глава комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков прокоментував  рішення норвезького суду, згідно з яким терористові Андерсу Брейвіку повинні виплатити моральну компенсацію за нібито погане утримання в тюрмі
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Пушкова.
«"Гуманні умови" для Брейвіка могли б включати масаж обличчя, манікюр-педикюр, талассотерапію і вечірки по суботах. A чому б і ні?» - написав російський депутат.
20 квітня норвезький суд задовольнив позов Брейвіка до влади країни. Норвезькі власті визнали нелюдськими умови утримання Андерса Брейвіка, і уряд тепер має виплатити йому суму в 331 тисячу норвезьких крон (40,7 тисячі доларів).
Нагадаємо, Брейвік скаржився на те, що йому приносять холодну каву і їжу, розігріту в мікрохвильовці, терориста обурювало, що його ізолювали від інших ув'язнених і не пускають до нього друзів-екстремістів, а також те, що він змушений користуватися старою моделлю ігрової приставки PlayStation.
Як відомо, 22 липня 2011 року Брейвік скоїв в Осло два теракти, в результаті яких загинули 77 осіб. Суд засудив його до 21 року в'язниці - це максимальне покарання, передбачене місцевим законодавством. Він утримується в одиночній камері, що складається з трьох кімнат: спальні, кабінету і спортзалу.
Також повідомлялося, що  Брейвік був прийнятий на навчання до Університету Осло, де заочно вивчатиме політологію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?