У Путіна дали зрозуміти, що бити рідних росіянам можна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна дали зрозуміти, що бити рідних росіянам можна

У Путіна дали зрозуміти, що бити рідних росіянам можна
Джерело:  РІА Новини

Держдума РФ у другому читанні прийняла законопроект, згідно з яким домашні побої, вчинені вперше, переводяться з розряду кримінальних злочинів до адміністративних правопорушень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Відповідно до законопроекту про декриміналізацію побоїв щодо членів сім'ї, за повторне вчинення злочину громадяни будуть переслідуватися за кримінальною статтею. Побоями вважаються дії, які заподіяли фізичний біль, але не призвели до короткочасного розладу здоров'я і втрати працездатності.
Читайте також: Кос мічний скандал в Росії: у Путіна не бачать проблем, а мережа веселиться
Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував законопроект, заявивши, що недоречно «ототожнювати з сімейним насильством якісь незначні прояви, щось гіпертрофувати».
Пєсков також закликав розрізняти «сімейні відносини і рецидиви», зазначивши, що в разі повторення побоїв передбачена кримінальна відповідальність. При цьому, за його словами, створення міцних сімей в Росії є пріоритетом.
Користувачі прокоментували ухвалення цього закону Держдумою РФ.









Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі емоційно обговорюють арешт топ-менеджера "Лабораторії Касперського" Руслана Стоянова, який підозрюється в Росії у державній зраді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?