У Путіна дали зрозуміти, що задоволені діями Савченко
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна дали зрозуміти, що задоволені діями Савченко

У Путіна дали зрозуміти, що задоволені діями Савченко
Джерело:  interfax.com.ua

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував зустріч нардепа Верховної Ради України Надії Савченко з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР в Мінську.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
Прес-секретар Путіна дав зрозуміти, що в Росії задоволені діями Савченко, зазначивши, що Москва неодноразово заявляла про безальтернативність поступового налагодження в тому чи іншому форматі діалогу між Києвом і бойовиками ДНР-ЛНР.
"В цьому випадку, звичайно, подібні контакти не можуть носити якогось міждержавного або ще якогось офіційного статусу, але, безумовно, з російської сторони завжди була готовність розмовляти з тими, хто бажає такого діалогу, ким би він не був", - сказав Пєсков, відповідаючи на питання журналістів, наскільки комфортно Росії вести переговори за участю Савченко.
У той же час, відповідаючи на питання кореспондента УНІАН, хто від Росії був присутній на переговорах, Пєсков відповів "точно зараз не назву", чим, власне, підтвердив, що зустріч за участю РФ справді відбулася.

Читайте також: Савченко працює на сепаратистів і змушує Україну спілкуватися з "шістками" Путіна - волонтер
Відповідаючи на уточнююче питання, чи може участь Савченко у зустрічах з бойовиками допомогти у вирішенні ситуації на Донбасі, прес-секретар Путіна сказав:
"Це буде залежати від того, наскільки президент і уряд України надає значення подібним контактам і наскільки вони можуть використовувати ці контакти для отримання інформації з перших рук".
Як повідомляв ONLINE.UA, Надія Савченко покинула партію "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?