У Путіна дуже великі проблеми: журналіст розкрив подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна дуже великі проблеми: журналіст розкрив подробиці

У Путіна дуже великі проблеми: журналіст розкрив подробиці

У  президента Росії Володимира Путіна  є дуже серйозні і великі проблеми з економікою Росії, яка перебуває під санкціями і не модернізується, а тому її чекають ще важчі часи.

Таку думку висловив російський журналіст Матвій Ганапольський, передає ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю  Радио Свобода.

"Хочу сказати, що у Путіна зараз великі проблеми. І це дуже серйозно. Тому що, ви знаєте, що Росія під санкціями, світлого майбутнього немає, нація в депресії. Це можна сказати абсолютно відверто", — визнав він.
За словами журналіста, головна проблема Росії в тому, що вона веде війну на Донбасі — "якщо б Донбасу не було – ну, трохи жили б багатшими, не було б санкцій проти своїх...".


Читайте також: Просто нема грошей: стало відомо про проблеми в армії Путіна

"Але найголовніша проблема для Російської Федерації (і це показав виступ Путіна зараз) – це не Україна, це те, що вже 8 років (!) немає ніякої модернізації російської економіки. І Путін сьогодні, що б він не сказав про Україну, він нічого не сказав про модернізацію російської економіки. А це вирок для самої російської економіки, що вона ніяк не буде зрушувати з місця", — підкреслив він.


Ганапольський додав також, що йому досі незрозуміла мета агресії Путіна проти України.


"Яка мета цієї війни? Він у своїй голові, наприклад, може вважати, що Україна не суб'єкт, а об'єкт. Говорити, що тут «фашисти» – нехай говорить що завгодно. І він каже: «хлопці, ось війна, ми ведемо війну різну, гібридну і так далі, і так далі. Я питаю: мета? І ось мета абсолютно незрозуміла. Змістити українське керівництво, там Порошенко, Гройсмана? Ну, не вийде. Це зрозуміло. Тому що вже пережили ці страшні моменти", — зазначив росіянин.


Журналіст нагадав, що у Кремля не вийшло "зробити той "русский мир", впихнути Захарченко, Теслярської у Верховну Раду".


Читайте також: Містер Всіхпереграв: соцмережі з жаром обговорюють прес-конференцію Путіна

"Перевести це в такий заморожений стан – теж проблема, тому що ви знаєте, скільки Донбас коштує російському бюджету. Отже, говорити, що Путін "знову всіх переміг" чи Путін "знову переграв всіх", то виникає питання: в чому переграв? У чому переміг? Де та точка, де Кантарія і Єгоров встановили прапор? Немає цієї точки!" — резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  відомий російський політолог Лілія Шевцова дала сумні прогнози для президента РФ Володимира Путіна на 2017 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?