У Путіна екс-генсека НАТО обізвали рабом
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна екс-генсека НАТО обізвали рабом

У Путіна екс-генсека НАТО обізвали рабом
Джерело:  online.ua

Офіційний представник МЗС Росії, президентом якої є Володимир Путін, Марія Захарова заявила про "рабську психологію" колишнього генерального секретаря НАТО Андерса Фог Расмуссена.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чиновниці.
Відзначимо, що Расмуссен в інтерв'ю Sky News висловив думку, що президент США Барак Обама проявив нерішучість і не став втручатися в світові конфлікти, в той час як Америка повинна бути світовим жандармом.
"Думаю, президент Обама був занадто нерішучим в області застосування військової сили і погроз застосування військової сили для запобігання світовим конфліктам. Нам потрібна Америка як світовий жандарм. Наддержави не збираються у відставку", - сказав Расмуссен.
У відповідь на це Захарова засумнівалася, що екс-генсек НАТО знає про демократію: "Звідки така рабська психологія, запитаєте ви? Таких підбирають до керівництва міжнародних органіназцій, підконтрольних Вашингтону, і просувають в політичних елітах Європи. Як далекі ці люди з маленької літери, які мріють про світову жандармерію, від демократії. Не впевнена, що вони в принципі про неї знають".



Однак деякі користувачі соцмереж посперечалися з представником МЗС РФ. Так Дмитро Співак запитав: "А хто є зразком демократії в сучасному світі? Напевно потрібно дотримуватися стандартів демократії, а вже потім критикувати когось іншого".


Олександр Кубічек: "Якщо є світовий злочинець в особі РФ, то повинен бути і світовий жандарм в особі США. А рабська психологія - це психологія російських отупілих холопів, у яких цар-батюшка завжди правий і завжди всіх переграє".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Марія Захарова назвала фотодокази обстрілу ВПС РФ, підпорядкованих президенту Росії Володимиру Путіну, по школах в Сирії комп'ютерним монтажем

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?