У Путіна хамськи прокоментували відкриття пам'ятника Мазепі в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна хамськи прокоментували відкриття пам'ятника Мазепі в Україні

У Путіна хамськи прокоментували відкриття пам'ятника Мазепі в Україні
Джерело:  online.ua

Офіційний представник слідчого комітету РФ (федерального держоргану Росії, що підкоряється президенту Володимиру Путіну) Володимир Маркін різко висловився про гетьмана  Івана Мазепу, пам'ятник якому 7 травня відкрили в Полтаві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Маркіна.


Володимир Маркін назвав Івана Мазепу Іудою і розкритикував президента України Петра Порошенка, який був присутній на відкритті пам'ятника в Полтаві.


"Символічно, що саме в пасхальний тиждень Порошенко відкриває пам'ятник Іуді. Яка країна, такі й герої...", - написав представник СК РФ.



Як повідомляв ONLINE.UA, разом з Петром Порошенко на відкритті пам'ятника був присутній глава Української православної церкви Київського патріархату, патріарх Філарет.


Також на відкритті  президент України виступив з промовою про те, що Іван Мазепа став символом боротьби з Росією, і що росіяни багато зробили для популяризації гетьмана серед українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?