У Путіна на війну з Україною відвели 4 дні, соцмережі висміяли «бліцкриг»
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна на війну з Україною відвели 4 дні, соцмережі висміяли «бліцкриг»

У Путіна на війну з Україною відвели 4 дні, соцмережі висміяли «бліцкриг»
Джерело:  online.ua

Армії Росії треба було б чотири дні на те, щоб закінчити війну з Україною.
Таку думку висловив спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
«Якби з якихось причин Росія змушена була б вести військові дії, відбивати агресію країни, порівнянної за своїм потенціалом з Україною, то я сподіваюся, що всі розуміють, скільки б днів цей конфлікт тривав - два, три, максимум чотири дні. І всі розуміють, який результат був би цього конфлікту», - сказав він.
При цьому Наришкін не забув згадати і Донбас, де бойові дії відбуваються «вже два роки», і на цій підставі закликав не вірити заявам про участь РФ в цій війні.
Тим часом соцмережі жорстко висміяли російського депутата і нагадали йому, зокрема, про те, як в 1994 році тодішній глава Міноборони РФ під час Першої чеченської війни збирався захопити Грозний за один день.



Також російському депутату пригадали історію з Донецьким аеропортом, який бойовики за підтримки росіян штурмували 242 дні.




Окремо користувачі соцмереж згадали і зловтішні коментарі росіян про те, як "Україна замерзне без російського газу".

А також згадали міжнародні санкції проти Росії і офшорний скандал.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше очевидець приходу "російської весни" на Донбас розповів про те, як починалася війна в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?