У Путіна нахабно і зухвало відповіли на нові санкції від США
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна нахабно і зухвало відповіли на нові санкції від США

У Путіна нахабно і зухвало відповіли на нові санкції від США
Джерело:  online.ua

У міністерстві закордонних справ Росії заявили про те, що в США «втратили почуття реальності» в коментарі про  розширення санкційної політики США щодо РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС РФ.


«Чергове - друге за три дня - розширення американських санкцій проти Росії, коли криваві вилазки в Анкарі та Берліні, здавалося б, повинні сплатити розсудливих людей в протистоянні терористичній загрозі, сигналізує про повну втрату у Вашингтона почуття реальності», - сказано в повідомленні.


«Нас санкціями не взяти. Російські компанії, пов'язані з Кримом, підприємства аграрного, енергетичного і оборонно-промислового комплексів, "Темпбанк", який взаємодіє з сирійськими партнерами, і інші структури, на які озброїлася американська адміністрація, продовжать нормальну роботу. А ось сама вона (адміністрація президента США Барака Обами - Ред.) лише знову постає в непривабливому вигляді, залишає про себе недобру пам'ять», - сказано в заяві МЗС РФ.


Читайте також:  Санкції проти Росії: любителям Путіна пророкують голодні часи


Нагадаємо,  23 грудня США оголосили про розширення антиросійських санкцій.  У "чорний" список американської влади потрапили 23 компанії через їх зв'язок з анексованим Кримом, також в списку санкцій виявилося керівництво "Темпбанку" через вторгнення російського президента Володимира Путіна в Сирію.


Як повідомляв ONLINE.UA,  20 грудня міністерство фінансів США прийняло рішення розширити антиросійські санкції, введені проти Кремля після анексії Криму та агресії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?