У Путіна накинулися на Україну з новими абсурдними звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна накинулися на Україну з новими абсурдними звинуваченнями

У Путіна накинулися на Україну з новими абсурдними звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Представники команди російського президента Володимира Путіна почали скаржитися на те, що постанова Верховної Ради про проведення місцевих виборів в Україні "суперечить" мінським домовленостям. З такими звинуваченнями на Україну накинувся представник РФ Борис Гризлов після засідання ТКГ у режимі відеоконференції. На переконання скандального політика, саме постанова парламенту про призначення виборів 25 жовтня є основним каменем спотикання у переговорному процесі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Мовиться про постанову Верховної Ради про проведення місцевих виборів, в якій, в якості умов проведення виборів на Донбасі, поставили ті умови, що прямо суперечать мінським домовленостям", - заявив представник Володимира Путіна.

Борис Гризлов почав скаржитися, що законодавчий орган України ухвалив рішення, що начебто суперечить врегулюванню конфлікту згідно з мінськими домовленостями. Окрім того, він цинічно зазначив, що обговорювати питання в інших сферах немає сенсу.

Всю цю інформацію вже підтвердив представник Донецька у ТКГ та український журналіст Денис Казанський.

"У цій постанові російських представників обурила фраза про те, що вибори на окупованих територіях можуть проводитися лише після "виведення всіх незаконних збройних формувань, керованих, контрольованих і фінансованих Російською Федерацією, російських окупаційних військ, їх військової техніки з території України", - зазначив Казанський.

Команда Володимира Путіна почала вимагати скасування постанови, на що звісно представники Києва відповіли відмовою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 22 липня відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) у форматі відеоконференції. Країни домовилися, що з 00:01 27 липня 2020 року кожна з них повинна дотримуватися режим повного та всеосяжного припинення вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?