У Путіна накинулися на Україну з новими цинічними звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна накинулися на Україну з новими цинічними звинуваченнями

У Путіна накинулися на Україну з новими цинічними звинуваченнями
Джерело:  online.ua

Помічник очільника Кремля Юрій Ушаков заявив, що Україна 9 жовтня "за надуманим приводом" обстрілів зірвала розведення сил на Донбасі в районі населених пунктів Золоте і Петровське, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Не досягнута поки ще одна домовленість, яка була погоджена на попередніх нормандських самітах в Парижі і Берліні в 2015 і 2016 роках - про розведення сил в населених пунктах Золоте і Петровське. Українська сторона вчора під надуманим приводом порушення режиму припинення вогню не стала приступати до практичної частини розведення", - сказав він.

Ушаков цинічно зазначив, що після розведення "можна буде більш конкретно говорити про терміни проведення саміту в нормандському форматі".

 "Перед цим (самітом) потрібно узгодити підсумки можливих рішень, які будуть прийняті на вищому рівні. Без ретельної підготовки, ми вважаємо, що такий саміт не приніс би необхідних результатів, а навпаки, дав би якийсь неправильний сигнал. Саміт заради саміту не потрібен, необхідні конкретні результати по реалізації Мінських угод. Ми до цього готові", - додав помічник Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський наголосив, що не буде оприлюднювати розшифровку своїх розмов із президентом Росії Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?