У Путіна нарешті пояснили, чому не відповіли на дзвінок Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна нарешті пояснили, чому не відповіли на дзвінок Порошенко

У Путіна нарешті пояснили, чому не відповіли на дзвінок Порошенко
Джерело:  online.ua

Помічник президента РФ Юрій Ушаков заявив, що запит на телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним від глави української держави Петра Порошенка був, але він "не відбувся в зв'язку з цілою низкою чинників", передає ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

"Можу сказати, що запит був, але розмова не відбулася. Запит - був, а розмови не було", - підтвердив Ушаков.

Помічник очільника Кремля також додав, що "при підготовці такого роду контактів оцінюється цілий ряд факторів, зокрема, сумісність графіків, також аналіз цілей, які та чи інша сторона ставить перед такою розмовою".

"Ось, з урахуванням цього, запит був, а розмови не було", - заявив Ушаков.

Нагадаємо, в інтерв'ю українським телеканалам 27 листопада український президент Петро Порошенко повідомив, що після захоплення суден Військово-Морських сил ЗСУ поблизу Керченської протоки намагався провести телефонну розмову з Володимиром Путіним, однак Київ не отримав від Москви відповіді на цей запит.

Як повідомляв ONLINE.UА, президент Росії Володимир Путін стверджує, що західна та європейська влада все пробачає офіційному Києву– навіть "провокації". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?