У Путіна нарешті прокоментували, чи можливе введення воєнного стану в РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна нарешті прокоментували, чи можливе введення воєнного стану в РФ

У Путіна нарешті прокоментували, чи можливе введення воєнного стану в РФ
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков вважає, що питання про введення воєнного стану в Росії "несерйозне". З даною заявою він виступив, відповідаючи на питання журналістів, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Як зазначається, прес-секретар Путіна назнав несерйозним питання про те, чи може Росія також оголосити військовий стан, якщо це зробить Україна.

"Я навіть не знаю, що вам сказати", - відповів Пєсков.

 За словами речника Кремля, плани Києва оголосити військовий стан після агресії РФ в Керченській протоці можуть бути продиктовані наближенням в 2019 році виборів президента України. Окрім того, він додав, що "вирішувати, електоральні завдання, розмахуючи прапором війни, невірно і небезпечно".

Варто зазначити, що раніше очільник МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що через нагнітання напруженості біля кордонів РФ "точка неповернення" може бути пройдена.

"Сьогодні США і низка інших країн Заходу продовжують нагнітати напруженість, в тому числі поблизу російських кордонів. У результаті виникає атмосфера стратегічної напруженості, виникають ситуації, коли "точка неповернення" може бути пройдена", — сказав представник Росії.

Як повідомляв ONLINE.UА, 26 листопала долар і євро зростають на Московській біржі, а рубль дешевшає до бівалютного кошика через напад Росії на українські кораблі в Керченській протоці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?