У Путіна нарешті відреагували на призупинення будівництва "Північного потоку-2"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна нарешті відреагували на призупинення будівництва "Північного потоку-2"

У Путіна нарешті відреагували на призупинення будівництва "Північного потоку-2"
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков нарешті прокоментував американські санкції проти "Північного потоку-2", які неочікувано для всіх змогли зупинити будівництво газопроводу. Він наголосив, що відповідь на санкційний удар США обов'язково буде, передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"У будь-якому випадку, подібні кроки не залишаються без взаємності. Яким чином і коли це буде зроблено - це питання, радше, національних інтересів Росії. Коли це буде великим чином відповідати національним інтересам", - сказав він.

За словами Пєскова, Кремль сподівається, що санкції не стануть перешкодою для завершення будівництва.

"Зараз ситуація аналізується. Ми виходимо з того, що подібні санкції є неприйнятними для нас. Ми, звичайно ж, сподіваємося на те, що навіть подібні кроки не стануть перешкодою для завершення будівництва цього важливого проекту", - сказав речник Кремля.

Прессекретар Путіна наголосив, що говорити про конкретні терміни завершення будівництва газопроводу поки що рано.

"Ситуація аналізується, основною метою є завершення будівництва цього трубопроводу", - додав Пєсков у відповідь на питання про можливість заміни підрядника будівництва газопроводу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що компанія-розробник Північного потоку-2 ще до введення санкцій США подала заявку в німецьке Федеральне відомство морського судноплавства і гідрографії про  перенесення будівництва, яке не встигає завершити до кінця 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?