У Путіна нарешті відреагували на самоспалення відомої журналістки
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна нарешті відреагували на самоспалення відомої журналістки

У Путіна нарешті відреагували на самоспалення відомої журналістки
Джерело:  online.ua

2 жовтня офіційно стало відомо, що головна редакторка видання KozaPress Ірина Славіна вчинила самоспалення біля будівлі МВС в Нижньому Новгороді. Варто зверунти увагу на те,що перед тим, як вчинити самогубство, вона написала на своїй сторінці цFacebook: "У моїй смерті прошу звинувачувати Російську Федерацію". Що також важливо розуміти, за день до самогубства у квартирі журналістки відбувся обшук. Представники видання "Медузи" наголошують, що упродовж останніх років Славіну неодноразово штрафували як за висловлювання в Facebook, так і за публікації KozaPress і участь в акціях. Команда очільника Кремля Володимира Путіна нарешті відреагувала на останні резонансні події, передає ONLINE.UA.

З офіційний коментарем виступив незмінний речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков - він наголосив, що російська влада співчуває рідним загиблої журналістки Ірини Славіної, однак не вважає її самогубство питанням Кремля.

"Безумовно, це така трагічна подія, і, власне, ми співчуваємо рідним. Ми не знаємо деталей, але звертаємо увагу на реакцію губернатора Нікітіна, який сказав, що обов'язково розбереться в тому, що сталося", - заявив Дмитро Пєсков.

Окрім того, він цинічно зазначив, що "немає ніяких причин сумніватися в тому, що губернатор розбереться з тим, що сталося, і з'ясує причини, які могли стати приводом для самогубства".

Прості росіяни активно реагують на заяву команди Володимира Путіна у соціальних мережах.

"Він має рацію! Кремль давно не має відношення до РФ, хіба що трішки користується її грошима; Так, Пєков все правильно каже - Кремль це анклав, який живе своїм життям; Цьогоріч Кремль як ніколи ще підірвав довіру багатьох країн. Монополія глибоко поширилася по території і система не працює на зростання і розвиток країни, а навпаки. Потенціал такого масштабу закопаний і розкопки, якщо і настануть, займуть не одне століття", - коментують заяву Пєскова громадяни РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній посол США в Україні Стівен Пайфер поділився своєю думкою щодо останніх подій в Україні та пояснив, чому Путіну насправді не потрібен Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?