У Путіна насмішили коментарем про чиновників, які відпочивають не в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна насмішили коментарем про чиновників, які відпочивають не в Росії

У Путіна насмішили коментарем про чиновників, які відпочивають не в Росії

Дмитро Пєсков, прес-секретар президента Росії Володимира Путіна, розповів про необхідність перевірки ініціативи, яка забороняє російським чиновникам відпочивати за кордоном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
"Рекомендувати чиновникам відпочивати в Росії, безумовно, можна. Безумовно, в Росії розширюється туристична індустрія, місцями почали знижуватися ціни. Інша справа - це питання запровадження заходів якогось не рекомендаційного, а примусового характеру", - сказав він.
Раніше в Росії спалахнув скандал з губернатором Приморського краю Володимиром Міклушевським, який обіцяв зустріти Новий рік з родиною у Владивостоці, але полетів святкувати в Дубаї.
Читайте також: Пу тін - це слабка ланка: в Україні дали прогноз щодо політики Трампа
Після цього один з депутатів Держдуми заявив, що збирається внести законопроект, який зобов'язує держслужбовців відпочивати в Росії.
"Ми обов'язково виступимо з ініціативою з цього приводу, зараз спробуємо вдягнути її в якийсь нормативний акт або поправку до закону і запропонуємо до розгляду", - додав ініціатор законопроекту Дмитро Свищев.
Слова Пєскова викликали бурю гніву і глузувань росіян в соціальних мережах.











Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі посміялися над мітингом "Путін, спаси від Путіна", в окупованому росіянами Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?