У Путіна насмішили новою ідеєю щодо українського боргу
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна насмішили новою ідеєю щодо українського боргу

У Путіна насмішили новою ідеєю щодо українського боргу

Заступник голови комітету Держдуми РФ з бюджету і податків Сергій Катасонов заявив, що Україна може компенсувати свою заборгованість в $3 млрд перед Росією натуральним продуктом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "lenta.ru".
Читайте також: У Пу тіна відповіли на відмову України повертати "борг Януковича"
"Я вважаю, що це нормально. Взаєморозрахунки - це завжди краще, ніж нічого. Що, хіба немає продукції, яку можна було б забрати? Звичайно, є. Зокрема, на Україні багато високотехнологічної продукції, яка могла б нас привабити", - заявив Катасонов.
Відзначимо, що Росія видала Україні кредит на $3 млрд в грудні 2013 року під час президентства Віктора Януковича і така пропозиція Кремля викликала сміх користувачів мережі. Так користувач Федір Грошев написав: "Цікаво, скільки коштує вкрадене майно Криму і чм шельфу? Скільки коштує розв'язана війна на Донбасі?".
Harry Cuper: "Кумедний чувак. Україна могла б знайти десяток способів повернути борг, якби ХОТІЛА. Вся фішка в тому, що вона НЕ хоче".
Рамзанчик - цар: "Ваші гроші у вас в Ростові у Януковича".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в МВФ попередили, що при наданні Україні четвертого траншу кредиту буде врахований борг перед Росією в $3 млрд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?