У Путіна назвали найбільшу помилку Ангели Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна назвали найбільшу помилку Ангели Меркель

У Путіна назвали найбільшу помилку Ангели Меркель
Джерело:  online.ua

Збиткові санкції проти Росії з боку Німеччини є однією з двох найбільших помилок Ангели Меркель на посаді канцлерки ФРН. Другою її помилкою є рішення прийняти понад мільйон мігрантів.

Про це в соцмережі написав російський сенатор, голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Олексій Пушков, повідомляє ONLINE.UA.

Він написав, що щомісяця санкції проти Росії приносять Німеччини багатомільйонні збитки, але Ангела Меркель продовжує стверджувати, що готова продовжувати їх нескінченно. Пушков вважає, що антиросійські санкції не приносять нічого, крім радості українському президенту Петру Порошенко.

Таким чином у Путіна відреагували на заяви Меркель про намір продовжити санкції проти Росії. Канцлерка Німеччини в черговий раз підкреслила, що обмеження можуть пом'якшині тільки при досягненні прогресу в реалізації Мінських угод по Донбасу, які поки знаходяться в глухому куті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меркель здійснила візит до Києва, де провела зустріч з президентом України Петром Порошенко. За підсумками переговорів, вона запевнила, що Німеччина буде на боці України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?