У Путіна назвали тему бесіди із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна назвали тему бесіди із Зеленським

У Путіна назвали тему бесіди із Зеленським
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС Росії Сергій Лавров розповів, про що говорив з українським лідером Володимиром Зеленським на полях Генасамблеї ООН, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Це не були переговори, це була розмова. Ми обговорили, де ми знаходимося. З обох сторін було висловлено зацікавленість вирішувати ситуацію на Донбасі відповідно до мінських домовленостей. Головне, що президент України це сказав", - розповів Лавров.

 Варто зазначити, що раніше про короткі переговори Зеленського з Лавровим повідомили російські ЗМІ.

Пізніше джерело в Офісі президента підтвердило факт розмови. За його словами, йшлося про нормандську зустріч.

Нагадаємо, український президент присутній на офіційних заходах Генеральної асамблеї ООН у США. Його американський візит буде тривати з 24 до 28 вересня. У порядку денному офіційний Київ запланував низку міжнародних зустрічей на вищому рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський у середу, 25 вересня, зустрівся з німецькою канцлеркою Ангелою Меркель. Найбільше часу сторони бесіди приділили організації переговорів "нормандської четвірки" на рівні державних лідерів. Соцмережі здивувалися дипломатичною "шпаргалкою" у руках Меркель під час зустрічі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?