У Путіна несподівано відреагували на розведення на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна несподівано відреагували на розведення на Донбасі

У Путіна несподівано відреагували на розведення на Донбасі
Джерело:  online.ua

Помічник президента РФ Владислав Сурков прокоментував початок розведення військ у Луганській області. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання "ТАСС".

За його словами, це - гарна новина. У попередніх зривах спроб відведення помічник Володимира Путіна звинуватив Київ.

"Якщо все вийде у Золотому, потрібно одразу приступити до аналогічних процедур у Петрівському. Після чого, не втрачаючи темпу, почати підготовку до "нормандського саміту", - стверджує Сурков.

Нагадаємо, розведення у двох зазначених локаціях на Луганщині та Донеччині разом з узгодженням "формули Штайнмаєра" були головними умовами для організації "нормандського саміту".

Нещодавно Кремль говорив ледве не про повне скасування планів щодо "нормандського формату". Українська сторона навпаки наголошує на важливості скорішої зустрічі для врегулювання.

Дзеркальне розведення почалося о 12:00 у вівторок, 29 жовтня. Українське командування офіційно заявило про відведення підрозділів ЗСУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник секретаря РНБО Сергій Сівохо розповів, що урядова делегація відвідала Петрівське напередодні розведення військ. Посадовець з питань реінтеграції Донбасу стверджує, що місцеве населення позитивно налаштоване.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?