У Путіна нові підступні плани щодо окупованого Криму
Категорія
Події
Дата публікації

У Путіна нові підступні плани щодо окупованого Криму

У Путіна нові підступні плани щодо окупованого Криму
Джерело:  ТАРС

Додаткові зенітні ракетні системи С-400 "Тріумф" з'являться в Криму  в другій половині 2017 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС, що цитує власні джерела в силових структурах Росії.


"ПВО Криму в другій половині 2017 року посилять за рахунок другого за рахунком полку С-400. Він буде дислокований в західній частині півострова, - йдеться в повідомленні. - Планується, що 2018 року бойовий склад обох полків буде збільшений за рахунок включення третього дивізіону" .


Читайте також: Російські священики освятили зброю Путіна в окупованому Криму: з'явилося відео


Відзначимо, що офіційного підтвердження даної інформації не надходило.


Як відомо, зенітна ракетна система великої дальності С-400 "Тріумф" з'явилася на озброєнні РФ в 2007 році і призначена для знищення крилатих і балістичних ракет, авіації, наземних об'єктів.


Перший  полк С-400 в Криму окупаційна "влада" розмістила в Феодосії і поставила на бойове чергування з 14 січня 2017 року.


Як повідомляв ONLINE.UA,  перед заступанням полку С-400 на бойове чергування в Феодосії священики проводили обряд освячення особового складу святою водою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?