У Путіна обурилися через рішення України щодо Самойлової: соцмережі жартують
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна обурилися через рішення України щодо Самойлової: соцмережі жартують

У Путіна обурилися через рішення України щодо Самойлової: соцмережі жартують
Джерело:  mid.ru

У Росії рішення СБУ про заборону на в'їзд в Україну російській учасниці Євробачення-2017 Юлії Самойловій назвали "цинічним і нелюдським".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу дипломатичного відомства РФ.
"Нинішня українська влада в черговий раз підтвердила свій образ режиму, зараженого русофобською параноєю і націоналістичними комплексами", - йдеться в офіційній заяві.
Крім того, путінські дипломати припустили, що "заборонивши по лінії СБУ в'їзд в Україну представниці від Росії Юлії Самойловій, Київ, мабуть, не на жарт злякався тендітної дівчини".

Читайте також: Дайте СБУ приз глядацьких симпатій: мережу підірвало рішення щодо Євробачення
У свою чергу заступник глави МЗС РФ Григорій Карасін в коментарі "Інтерфаксу" оцінив рішення СБУ як "черговий обурливий, цинічний і нелюдський акт київської влади".
Також не упустила нагоди дати свій коментар і офіційний представник дипвідомства Росії - Марія Захарова.
"Вся міць СБУ в останні дні була спрямована на доведення теореми - "закон один для всіх". Чомусь спрацювала ця теза на території України тільки щодо російської співачки. Щодо решти людей, в тому числі українських громадян, принциповість проявляти Київ не збирається", - написала вона в своєму Facebook.
Тим часом соцмережі продовжують бушувати, обговорюючи резонансне рішення СБУ по Самойловій.


















Як відомо, раніше Юлія Самойлова незаконно перетинала кордон України для виступу в окупованому Криму.
При цьому в керівництві конкурсу заявили, що Україна має право приймати рішення щодо участі в Євробаченні-2017 Юлії Самойлової.
Український артист і суддя національного відбору на Євробачення-2017 Андрій Данилко (сценічний образ - Вєрка Сердючка) закликав українську владу не забороняти в'їзд Самойловій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?