У Путіна остаточно відхрестилися від листа Януковича: мережа розбурхана
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна остаточно відхрестилися від листа Януковича: мережа розбурхана

У Путіна остаточно відхрестилися від листа Януковича: мережа розбурхана

У Кремлі заявили, що в адміністрацію президента Росії Володимира Путіна не надходило листів від зниклого екс-президента Віктора Януковича з проханням ввести війська в Україну в березні 2014 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
«Справа в тому, що ніякого листа офіційно в адміністрацію президента не надходило. Ніякого подібного документа в адміністрації президента не реєструвалося», - заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.
На уточнююче питання про те, чому в Раді Безпеки ООН колишній постпред РФ Віталій Чуркін представив це звернення як офіційне, Пєсков відповів: «Цього я не знаю. Я можу тільки констатувати ситуацію де-факто і де-юре, тобто те, що я вже сказав».
Читайте також: Смерть Чуркіна і Донбас: в Росії розповіли про страшний сценарій Путіна
Користувачі мережі збуджені заявою Кремля.






Нагадаємо, сам Янукович заявив, що лист існує, додавши, що був вкрай здивований тим, що Генеральна прокуратура Росії спростувала сам факт існування його заяви Путіну в березні 2014 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, співробітник Генеральної прокуратури України отримав повідомлення з Росії, в якому стверджується, що адміністрація президента РФ і Рада Федерації не отримували листи екс-президента Віктора Януковича з проханням ввести російські війська в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?