У Путіна побачили проблеми з грошима на дивну публіку з Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

У Путіна побачили проблеми з грошима на дивну публіку з Донбасу

У Путіна побачили проблеми з грошима на дивну публіку з Донбасу
Джерело:  online.ua

Російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що у  президента РФ Володимира Путіна не вистачає коштів на фінансування бойовиків так званих ДНР і ЛНР  на Донбасі.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Орєшкін відзначив, що Путін вже програв в економічній геополітиці, але буде підвищувати ставки, щоб зберігати вид переможця. "Якщо раніше він говорив, що Європа нікуди не дінеться від російської нафти і газу, то зараз про це вже ніхто не говорить. Євросоюзу є куди подітися від російського газу. Навіть Україна теж може жити без "Газпрому", - розповів він.


Політолог підкреслив, що до наступу Росії на Донбасі все готові, і російський президент знає про наслідки, які воно спричинить: "Буде відповідь: летальна зброя для України і новий цикл санкцій. Путін собі цього не може дозволити".


"Проект "Новоросія" (який передбачав захоплення практично всього півдня і сходу України в 2014 році, - ONLINE.UA) згорнуто. Проект ЛНР-ДНР теж буде згорнуто, бо грошей на утримання цієї дивної публіки все менше", - резюмував Орєшкін.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путін згорне проект ЛНР-ДНР з однієї причини - російський політолог Орєшкін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?