У Путіна похвалилися хамством його військових на адресу США
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна похвалилися хамством його військових на адресу США

У Путіна похвалилися хамством його військових на адресу США
Джерело:  online.ua

Офіційний представник міністерства оборони Росії  генерал-майор Ігор Конашенков  видав нові хамські висловлювання на адресу військових США.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter пропутінського російського журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова, який цитує Конашенкова.


«Конашенков про зближення літаків в Сирії: вразливість до стану ступору льотчиків США від виду винищувачів ВКС нам в принципі зрозуміла», - написав Смирнов.


«Конашенков: Рекомендували б льотчикам США не намагатися валити все на Росію, а тримати себе в руках. Та й штурвали своїх літаків теж», - продовжив цитувати хамство Конашенкова Смирнов.


Відзначимо, всі військові відомства Росії підкоряються президенту РФ Володимиру Путіну як головнокомандувачу.


Нагадаємо, на початку жовтня Конашенков заявив, що російські винищувачі будуть збивати будь-які непізнані об'єкти у небі над Сирією, в тому числі літаки США.


Як повідомляв ONLINE.UA,  міжнародне волонтерське співтовариство InformNapalm зібрало дані на пілотів і штурманів російської авіагрупи, які бомблять міста в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?