У Путіна похвалилися тим, як потужно утюжать Сирію: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна похвалилися тим, як потужно утюжать Сирію: з'явилося відео

У Путіна похвалилися тим, як потужно утюжать Сирію: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що літаки Су-33, які були на борту авіаносного крейсера "Адмірал Кузнєцов", почали бомбардувати Сирію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
"Вперше в історії російського Військово-морського флоту в бойових діях... задіяний авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов"... Сьогодні з цього крейсера почали працювати наші літаки Су-33. До цього ми вели дуже ретельну, грунтовну розвідку по всіх цілях", - сказав Шойгу на нараді президента Росії Володимира Путіна з вищим керівництвом ВС РФ.
Читайте також: Пу тін готує ракети: у Росії розкрили тривожну інформацію
"Наше угруповання в Сирії надійно прикрите з повітря і з моря системами С-400, С-300 і ракетними комплексами "Бастіон", - зазначив міністр.
Крім того, за словами Шойгу, у вівторок, 15 листопада, фрегат "Адмірал Григорович" зробив пуски крилатих ракет "Калібр" по позиціях терористів в Сирії - заздалегідь визначених і розвіданих цілях.


Користувачі мережі коментують новину:
Marta Piterskaya: "Шойгу віддає наказ "Вогонь!" Ну ви зрозуміли тепер, про що домовилися по телефону Трамп і Путін?"
giggster: "Так навіщо в вас стріляти, якщо ви самі падаєте?"
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео потужного удару російської авіації по району Кафр Деал, на заході обложеного військами Башара Асада міста Алеппо в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?