У Путіна похвалилися запуском ракети з атомного підводного човна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна похвалилися запуском ракети з атомного підводного човна: опубліковано відео

У Путіна похвалилися запуском ракети з атомного підводного човна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео успішного запуску крилатої ракети "Калібр" з атомного підводного човна Північного флоту "Северодвинск".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог журналіста кремлівського пулу, який традиційно висвітлює новини про президента РФ Володимира Путіна і заходи російської влади Дмитра Смирнова в Twitter.
""Три, два, один, пуск": залп АПЧ "Северодвинск"" калібром "з підводного положення", - пише він.


Як повідомляє РБК, крилата ракета морського базування була запущена за планом бойової підготовки в Баренцевому морі, повідомив начальник прес-служби Північного флоту капітан першого рангу Вадим Серга. Берегова навчальна ціль перебувала на полігоні "Чижа" в Архангельській області.
"Ракета вразила навчальну ціль з високою точністю", - зазначив Серга.
"Пуск контролювали представники командування і підводних сил СФ з борта протичовнового корабля "Віце-адмірал Кулаков"", - додав начальник прес-служби Північного Флоту.
Багатоцільовий атомний підводний човен "Северодвинск" - головний корабель проекту 885 "Ясень". У березні 2016 року човен був зарахований до складу сил постійної готовності Північного Флоту. За час експлуатації екіпаж провів серію випробувань зброї, технічних засобів і систем корабля в різних режимах експлуатації, в тому числі при глибоководних зануреннях.
Нагадаємо, в Росії на космодромі Східний вранці 28 квітня провели запуск ракети-носія "Союз-2.1а", яку повинні були запустити на добу раніше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?