У Путіна пояснили, як ексватажок "ДНР" отримав посаду мера в РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна пояснили, як ексватажок "ДНР" отримав посаду мера в РФ

У Путіна пояснили, як ексватажок "ДНР" отримав посаду мера в РФ

Кремль вважає законним призначення ексватажка так званої "ДНР" Дмитра Трапезнікова на посаду мера Елісти (столиці Калмикії). Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За словами Дмитра Пєскова - прессекретаря президента РФ, головний критерій при затвердженні є дотриманням місцевого законодавства. Важлива наявність громадянства Росії.

Представнику Володимира Путіна поставили питання щодо заяви голови згаданого регіону Бату Хасікова. Той стверджує, що Трапезніков отримав посаду після того, як разом з ним "виконував державні завдання".

Пєсков швидко пояснив, що це нібито не має відношення до Донбасу.

"Жодних спеціальних завдань на сході України російський губернатор не виконував, можливо, він виконував інші завдання", - пояснив прессекретар.

Як повідомляв ONLINE.UA, інтернет-ЗМІ оприлюднили відомості про арешт чинного ватажка бойовиків"ДНР" Дениса Пушиліна. Нібито він наразі знаходиться під вартою у себе вдома. Паралельно з цим російський агресор виношує плани зміни окупаційної влади в ОРДО.

Приводом для арешту Пушиліна стала заява у Держдумі про наміри приєднати "ДНР" до РФ. Твердження отримало багато критики серед російських посадовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?