У Путіна прокоментували борди з ним та Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна прокоментували борди з ним та Порошенко

У Путіна прокоментували борди з ним та Порошенко
Джерело:  online.ua

В Кремлі спокійно поставилися до використання президентом України Петром Порошенком у своїй передвиборчій агітації образу Володимира Путіна. Про це розповів прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи передвиборчу рекламу чинного глави держави в Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ми вибираємо Путіна, ну а українці - подивимося", - сказав представник Кремля.

Як відомо, в Харьківській області з'явилися біл-борди, сіті-лайти та газети із зображенням Петра Порошенко навпроти Володимира Путіна зі словами про "вирішальний вибір" 21 квітня. Таким чином, чинний президент натякає, що в другому турі виборів вибирати доведеться не між ним і Володимиром Зеленським, а між свободою України і реваншем Кремля.

Команда Порошенко пізніше пояснила, що не питала згоди на використання зображення у президента Росії Володимира Путіна, оскільки він – поза законом. Радник президента Юрій Бірюков наголосив, що Порошенко хоче захистити України від Путіна, а президенту Росії вигідний слабкий і підконтрольний президент України.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в Кремлі прокоментували результати екзит-полу на президентських виборах – там заявляють про поразку чинного Президента України Петра Порошенка.  Першим на результати екзит-полу відреагував очільник комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов, який назвав переможця першого туру Володимира Зеленського "несистемним".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?