У Путіна прокоментували скандал з російською учасницею Євробачення
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна прокоментували скандал з російською учасницею Євробачення

У Путіна прокоментували скандал з російською учасницею Євробачення
Джерело:  ТАРС

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував скандал з російською учасницею Євробачення в Україні Юлією Самойловою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
За словами Пєскова, Кремль не бачить нічого провокаційного у виборі Самойлової в якості представника Росії на музичному конкурсі Євробачення в Києві.
«Я б не став вживати таких слів, як «провокація», це вибір телеканалу, який направляє учасника. Нічого провокаційного ми тут не бачимо», - заявив він.
На питання, чи може виступ Самойлової в окупованому Криму в 2015 році перешкодити їй виступити на Євробаченні в Києві, Пєсков відповів, що на півострові бували практично всі, і, напевно, немає людей, які не відвідували цей регіон.

Читайте також: Ро сіяни не в захваті від вибору учасниці Євробачення-2017
У мережі прокоментували заяву Пєскова.


Як повідомляв ONLINE.UA, в СБУ знають, що представниця Росії на Євробаченні-2017 Юлія Самойлова виступала в анексованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?