У Путіна прокоментували так зване злиття РФ з Білоруссю
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна прокоментували так зване злиття РФ з Білоруссю

У Путіна прокоментували так зване злиття РФ з Білоруссю
Джерело:  online.ua

У Кремлі підтвердили, що лідери РФ та Білорусі отримають програму економічної інтеграції до кінця 2019 року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агенцію ТАСС.

За словами прессекретаря голови РФ Дмитра Пєскова, відповідна інформація має попередній характер.

Російські ЗМІ раніше проінформували, що документ узгодили прем'єри Дмитро Медведєв та Сергій Румас. Він встановлює єдині Податковий та Цивільний кодекси, спільний зовнішньоторговельний режим, а також спільний регулятор ринків нафти, газу, електрики.

Представник Володимира Путіна пояснив, що відомості про дорожню карту будуть оприлюднені пізніше, проте невідомо, коли саме.

"Цей план, наскільки мені відомо, загалом вже узгоджений, здійснена дуже серйозна праця з обох боків", - підкреслив Пєсков.

Нагадаємо, наприкінці 2018 року Президенти Володимир Путін та Олександр Лукашенко узгодили створення міжнародної групи, яка опрацює питання економічної інтеграції.

Як повідомляв ONLINE.UA, Лукашенко нещодавно обурився певними діями Москви та наголоси, що росіяни завжди будуть братами для білорусів, проте не треба навіть намагатися "нагинати" республіку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?