У Путіна прокоментували "умови обміну" Сенцова
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна прокоментували "умови обміну" Сенцова

У Путіна прокоментували "умови обміну" Сенцова
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив, що йому не відомо про існування планів з обміну українця Олега Сенцова на росіян, заарештованих в США, передає ONLINE.UA з посиланням на "Говорить Москва".

"Ні. Нічого не відомо", – заявив Пєсков.

Варто зазначити, що нещодавно російське видання "Новая газета" написало, посилаючись на свої анонімні джерела, що головною умовою для повернення Сенцова в Україну є видача Росії її громадян, засуджених у США. Мова йшла про громадян РФ Віктора Бута і Костянтина Ярошенка, а також про Марію Бутіну, яка перебуває під арештом у Штатах.

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов був затриманий у травні 2014 року. У серпні 2015 Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону засудив його до 20 років колонії суворого режиму за нібито підготовку терактів в анексованому Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомі французькі режисери та інтелектуали по дню голодують перед посольством Росії в Парижі з вимогою звільнити українського режисера Олега Сенцова та всіх українських політв’язнів Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?