У Путіна радіють: важливий пост в Німеччині отримав противник санкцій
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна радіють: важливий пост в Німеччині отримав противник санкцій

У Путіна радіють: важливий пост в Німеччині отримав противник санкцій
Джерело:  online.ua

Міністерство закордонних справ Німеччини замість Франка-Вальтера Штайнмайєра очолив проросійський політик Габріель Зігмар.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Перестановку в уряді провів федеральний президент Німеччини Йоахім Гаук. Канцлер ФРН Ангела Меркель, яка була присутня на церемонії, привітала нового міністра з його призначенням.
Відзначимо, що до свого призначення Зігмар обіймав посаду віце-канцлера і міністра економіки Німеччини.
Читайте також: Трамп готує великий подарунок Путіну: резонансні подробиці
Нагадаємо, що раніше Штайнмайєр оголосив про завершення роботи на посаді глави МЗС Німеччини.
Тим часом Зігмар заявив про свою відмову балотуватися на пост канцлера країни.
Як відомо, 25 вересня 2015 року Габріель приїжджав до Москви з метою поліпшити ЄС і Росії, а також активно виступав за скасування санкцій проти Кремля.
"Будь-кому повинно бути зрозуміло, що не можна з одного боку підтримувати санкції протягом тривалого часу, а з іншого - мати можливість просити про співпрацю. Ми змушені будемо змінити наше ставлення до Росії", - говорив він.
Тим часом журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який відомий своєю активною підтримкою президента Росії Володимира Путіна, повідомляючи про нового главу МЗС ФРН, нагадав про візит політика до Москви.


У свою чергу соцмережі по-різному поставилися до цього призначення.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилася інформація про рішення, нібито прийняте в Адміністрації президента США Дональда Трампа, який нібито зважився зняти санкції проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?