У Путіна розповіли, чи потиснув йому руку Порошенко
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна розповіли, чи потиснув йому руку Порошенко

У Путіна розповіли, чи потиснув йому руку Порошенко
Джерело:  online.ua

Російський пропагандист і журналіст Кремлівського пулу Дмитро Смирнов розповів, що під час  зустрічі в нормандському форматі в Берліні  президент Росії Володимир Путін і український лідер Петро Порошенко не потиснули один одному руки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Смирнова.
"Рукостискання Путіна і Порошенко в Берліні не було: коли президент Росії увійшов до зали, президенти Франції і України вже сиділи за столом", - написав він.
Нагадаємо, в резиденції Меркель в Берліні проходить зустріч в нормандському форматі, на якій лідери України, Франції, Німеччини та Росії обговорять війну на Донбасі. За підсумками переговорів очікуються підходи до преси. Спільно виступлять Ангела Меркель і Франсуа Олланд. Петро Порошенко виступить в посольстві України в Німеччині.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Путіна в Берліні зустріли десятками "закривавленних" іграшкових ведмежат, які символізують загиблих від російських авіаударів сирійських дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?