У Путіна розповіли, для чого радник Трампа приїхав в Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна розповіли, для чого радник Трампа приїхав в Росію

У Путіна розповіли, для чого радник Трампа приїхав в Росію
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що радник американського лідера Дональда Трампа з національної безпеки Джон Болтона приїхав в Москву, щоб заповнити недолік контактів і обмінятися думками щодо головних міжнародних проблем.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Интерфакс".

Вказано, що Володимир Путін прийме Болтона в Кремлі в середу, 27 червня.

"Ви мене запитаєте, чи є серед зустрічей президента зустріч з Болтоном. Я вам відповім: Так. Дійсно, президент прийме Болтона в Кремлі, така бесіда відбудеться", - сказав Пєсков.

Зазначається, що основні контакти у Болтона відбудуться в Раді безпеки, а також він поспілкується з помічником президента РФ Юрієм Ушаковим.

Речник Кремля не став відповідати на питання, чи можна розглядати приїзд Болтона як підготовку зустрічі президентів Росії і США, і чого чекають в РФ від бесіди з радником американського президента.

"Будемо використовувати зустріч для того, щоб заповнити недолік контактів і обмінятися думками щодо головних міжнародних проблем", - додав Пєсков.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп терміново відправив в Москву свого радника з національної безпеки Джона Болтона  для узгодження зустрічі глави держави з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?