У Путіна розповіли про нову "поступку" при Трампові: США предмет радості назвали сміттям
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна розповіли про нову "поступку" при Трампові: США предмет радості назвали сміттям

У Путіна розповіли про нову "поступку" при Трампові: США предмет радості назвали сміттям
Джерело:  rt.com

У Міноборони РФ заявили, що ВКС Росії 22 січня вперше отримали від американської сторони координати цілей ІДІЛ в районі міста Ель-Баб в провінції Алеппо і разом з силами коаліції завдали удару.
Про це йдеться в прес-релізі відомства, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RT.
"Після проведення дорозвідки з використанням комплексів безпілотних літальних апаратів і засобів космічної розвідки двома літаками ВКС Росії і двома літаками сил міжнародної коаліції по об'єктах терористів були нанесені авіаційні удари", - йдеться в повідомленні.
Тим часом журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який часто висвітлює заходи за участю президента РФ Володимира Путіна, написав з цього приводу радісний пост в мікроблозі: "Як швидко все змінюється: ВКС Росії вперше отримали від штабу США координати цілей ІД в Сирії і завдали спільний удар з авіацією коаліції ".



Разом з тим очолювана США військова коаліція спростовує повідомлення російських ЗМІ про координацію Москвою і Вашингтоном військових операцій в Сирії. Так, представник коаліції, полковник Джон Дорріан назвав повідомлення з Росії "сміттям", передає "Голос Америки".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський опозиційний політик Боровий висловив думку про те, що Трампу доведеться весь час свого президентства доводити, що він не пов'язаний з Кремлем, інакше йому загрожує імпічмент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?