У Путіна розповіли, скільки росіян вірить у причетність Кремля до загибелі MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна розповіли, скільки росіян вірить у причетність Кремля до загибелі MH17

У Путіна розповіли, скільки росіян вірить у причетність Кремля до загибелі MH17
Джерело:  ВЦІОМ

В причетність Росії до катастрофи Boeing MH17 на Донбасі вірить близько 1% росіян.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД).
На думку 50% громадян РФ, літак був збитий українською стороною, близько 14% вважають, що до катастрофи причетні західні спецслужби, 8% називають падіння "Боїнгу" терактом. Тільки 4% росіян дотримуються думки, що літак збили бойовики так званої ДНР або ЛНР, і лише 1% опитаних назвали винуватцем російські спецслужби.
Примітно, що катастрофа MH17 на Донбасі набула широкого розголосу, і про неї чули майже всі громадяни країни. У той же час про результати розслідування міжнародної слідчої групи знають 64% росіян, серед яких 21% опитаних не бачить значних наслідків для Росії в зв'язку з доповіддю.
Нагадаємо, в доповіді міжнародної слідчої групи показали докази того, що ракетна установка "БУК", з якої збили "Боїнг", була привезена з Росії і відвезена потім назад.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський фінансист Слава Рабинович впевнений, що спроби президента РФ Володимира Путіна уникнути відповідальності за загибель Boeing рейсу МН-17 заздалегідь приречені на провал, і вже в 2018 році може початися міжнародний судовий процес у цій справі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?