У Путіна розвеселили заявою щодо Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна розвеселили заявою щодо Януковича

У Путіна розвеселили заявою щодо Януковича

У Кремлі заявили, що не знають, чи звертався екс-президент України Віктор Янукович до президента Росії Володимира Путіна з проханням про введення військ в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський Інтерфакс.
На прохання прокоментувати висловлювання генпрокурора України Юрія Луценка про лист від Генпрокуратури РФ, в якому йдеться, що російська влада не отримувала листів з проханням про введення військ, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков сказав, що не може дати відповідь.
"Я не можу вам відповісти на це питання. Чесно кажучи, у мене зараз немає точної інформації, тому не можу вам нічого сказати", - сказав він.
Читайте також: Мордор плутається в свідченнях: в Раді прокоментували лист Януковича Путіну
Також повідомляється, що відповідаючи на питання, чи було все-таки направлено на адресу російської сторони таке звернення, Пєсков сказав: "Я не можу вам підтвердити, я не знаю".
Як повідомляв ONLINE.UA, утікач-екс-президент України Віктор Янукович розповів, що не просив президента Росії Володимира Путіна ввести війська в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?