У Путіна шокували заявою про госпіталізацію Навального
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна шокували заявою про госпіталізацію Навального

У Путіна шокували заявою про госпіталізацію Навального
Джерело:  online.ua

20 серпня речниця російського опозиціонера Олексія Навального офіційно заявила, що він потрапив до реанімації з отруєнням, його підключили до апарату штучної вентиляції легень. Вона припускає, що політика отруїли чимось, підмішаним у чай. Пізніше стало відомо, що Навальний перебуває в комі у важкому стані. Російські медіа пишуть, що лікарі поставили попередній діагноз Навальному – отруєння невстановленим психодиcлептиком. Незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков вже прокоментував цю новину - він заявив, що команда Володимира Путіна бажає опозиціонеру Олексію Навальному "якнайшвидшого одужання" і готова в разі потреби організувати його перевезення на лікування за кордон. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Якщо звернуться до Кремля або звернуться до Міністерства охорони здоров'я, або звернуться до будь-якого відомства, звичайно (Кремль готовий допомогти організувати перевезення Навального за кордон – ред.). Багато громадян Росії у ці дні, хоча закриті кордони, виїжджають на лікування за кордон. І звичайно, ми будемо готові розглянути дуже оперативно такі звернення, якщо вони будуть. Звичайно, як і будь-якому громадянину нашої країни, ми бажаємо йому швидкого одужання", - заявив Дмитро Пєсков.

За словами речника Кремля, російська влада знає про госпіталізацію Навального, але президенту Володимиру Путіну окремо про це не доповідали. Ця інформація включена в результати моніторингу ЗМІ, які отримує президент.

"Так, ЗМІ розміщують багато інформації про це, ми також читаємо цю інформацію. Ми знаємо, що він перебуває у важкому стані, лікарі зараз роблять все, що необхідно, залучені в Омську кращі лікарі, і, наскільки нам відомо також із повідомлень ЗМІ, вони використовують методи телемедицини", - каже Пєсков.

Він також наголосив, що консиліуми щодо Навального проходять за участю лікарів із Москви. Версію про отруєння галюциногеном Пєсков назвав "тільки припущенням".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада США висунула новий ультиматум команді Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?