У Путіна спробували відповісти на жарти над його кораблем, що димить: вийшло ще смішніше
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна спробували відповісти на жарти над його кораблем, що димить: вийшло ще смішніше

У Путіна спробували відповісти на жарти над його кораблем, що димить: вийшло ще смішніше
Джерело:  kp.ru

У Росії спробували відповісти на жарти, які викликав важкий авіаносний крейсер "Адмірал Кузнєцов", що випускає клуби чорного диму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Комсомольську правду".
У статті, яка вийшла в улюбленій газеті президента РФ Володимира Путіна, автор спробував пояснити, що "шапки" авіаносець випускає спеціально, це своєрідні сигнали.
"На військово-морському флоті "шапку" корабель дає тільки тоді, коли хоче цього сам. Це така флотська традиція. Досягається це умисною подачею в камеру згоряння через форсунки палива під меншим, ніж потрібно, тиском, щоб воно не все згоряло, і щоб труба дала "шапку" чорного диму", - написав колумніст.
Подальші пояснення виявилися ще більш смішними, ніж самі жарти користувачів соцмереж.
"Цей сигнал ніби говорить всім: "Я прийшов, здрастуйте", "Я йду, до побачення", або "Я ІДУ!". У перших двох випадках "шапки" даються з труби короткі: виповзла хмара і попливла над гаванню, портом, базою і містом. У разі "Я ІДУ!" дається вже не просто "шапка", а довгий шлейф чорного диму, що виходить із труби весь час проходу корабля по території, яку він "вітає", - зазначив автор матеріалу.
Водночас він покартав журналіста і блогера Антона Носика, який також відзначився жартами з приводу "Адмірала Кузнєцова".
"Якщо хтось вирішив стати військовим експертом, то вилікувати від цього зможуть тільки в газовій камері", - висловився колумніст.
Відзначимо, що статтю також запостив собі журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, який згоден з автором матеріалу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в росЗМІ поширили інформацію про входження в Ла-Манш авіаносної групи ВМФ РФ на шляху в Атлантику, супроводивши новину фотографією авіаносної ударної групи ВМС США, що розвеселило користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?