У Путіна ухвалили нове цинічне рішення по в'язневі-українцю
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна ухвалили нове цинічне рішення по в'язневі-українцю

У Путіна ухвалили нове цинічне рішення по в'язневі-українцю
Джерело:  online.ua

Засудженого в Російській Федерації українця Олега Сенцова  перевели в штрафний ізолятор, можливо, щоб застосувати до нього в подальшому тортури.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook сестри Сенцова Наталії Каплан.


«Олег Сенцов в ШІЗО. Є думка, що тепер в колонії зелене світло для тортур», - написала Каплан.


При цьому в ефірі телеканалу "112 Україна" Каплан повідомила, що Сенцова перевели в штрафний ізолятор на 15 діб, і інших подробиць вона не знає.


Нагадаємо, Олег Сенцов - кінорежисер і сценарист. Його затримали правоохоронці РФ навесні 2014 року після окупації президентом Росії Володимиром Путіним Криму.


У серпні 2015 року його засудили в Росії на 20 років позбавлення волі. Сам режисер не визнав провини в інкримінованих йому злочинах.


Україна неодноразово закликала Росію звільнити Сенцова і передати його для відбування покарання в Україну.


Як повідомляв ONLINE.UA, 21 жовтня  міністерство юстиції РФ надіслало офіційний документ, в якому висловило відмову Росії передавати ув'язненого Олега Сенцова Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?